Spread the love

आज हुई एक मुलाकात
कुछ-कुछ जाने पहचाने से,
बहुत सीनियर दिखते थे वो
बिजी थे,
कुछ बातें हुई
जाना एक दूसरे को
फिट उम्र पूछी उन्होंने मेरी
और तपाक से बोले
तुम मुझसे ४ महीने बड़े हो,
मै कुछ समझ नही पाया क्या कहूँ
सामने एक तजुर्बेकार
ज्यादा उम्र का दिखने वाला
एक इंसान बड़ी ही
आत्मीयता से
मुझसे बोल रहा था,
मै उनकी बातें
एक उम्मीद की तरह
सुन रहा था
और सोच रहा था
क्या होता है
बड़ा – छोटा
अपने अपने दरवाजों के पीछे
सब बड़े है,
सब बड़े है अपने अपने
दायरों में …

3 Responses to “दायरों में …”

  1. bhootnath Says:

    ……मन मोह लिया है आपकी कविताओं ने सच……!!

  2. Pramod Kumar Kush Says:

    Dear Yatish

    Bahut achchha likhtay hein aap.I wish u great success…

    Regards

    P K Kush

  3. imobiliare Says:

    Cu toții știm că cumpărarea primei proprietăți imobiliare in Timisoara poate fi una dintre cele mai importante și stresante decizii financiare pe care le puteți lua în viața dvs. Aceasta poate fi o decizie majoră în privința investiției pe termen lung și a viitorului dvs. financiar. Din acest motiv, este important să fiți pregătiți și să aveți în vedere toate aspectele importante ale achiziționării unei proprietăți imobiliare. Aici sunt 10 sfaturi esențiale care vă pot ajuta să vă pregătiți pentru cumpărarea primei dvs. proprietăți imobiliare:

    Stabiliți-vă bugetul și respectați-l. Când începeți să căutați proprietăți, asigurați-vă că știți cât vă puteți permite să cheltuiți și să nu depășiți limita bugetului dvs.

    Găsiți o agenție imobiliara Timisoara de încredere. Căutarea și selecția unui agent imobiliar profesionist și de încredere poate face diferența în găsirea proprietății potrivite și în procesul de achiziție. District Real Estate va poate ajuta. https://districtestate.ro

    Alegeți locația potrivită. Locația este cheia în imobiliare și poate afecta multe aspecte ale vieții dvs., inclusiv călătoriile la locul de muncă, accesul la facilități și calitatea vieții.

    Alegeți tipul de proprietate potrivit pentru nevoile dvs. Înainte de a achiziționa o proprietate, luați în considerare numărul de camere și băi, tipul de proprietate și suprafața.

    Proprietățile imobiliare reprezintă una dintre cele mai importante investiții pe care le poate face cineva în viață. De la achiziționarea unei case până la investiția într-un imobil comercial, proprietățile imobiliare pot aduce beneficii financiare semnificative pe termen lung. Cu toate acestea, procesul de achiziție sau vânzare a unei proprietăți poate fi unul dificil și complicat, de aceea este important să ai un partener de încredere care să te ajute să navighezi prin aceste procese – un agent de imobiliare.

    District Real Estate este o agenție imobiliară de încredere care oferă servicii complete de intermediere imobiliară în Timisoara și în zonele limitrofe. Aceasta are o echipă de specialiști cu experiență și pregătire în domeniu, care sunt dedicați să ofere cele mai bune servicii clienților lor.

    Unul dintre beneficiile principale ale colaborării cu District Real Estate este că agenția poate ajuta atât cumpărătorii cât și vânzătorii să își găsească parteneri potriviți și să finalizeze tranzacțiile într-un mod eficient și profesionist. Agenții imobiliari de la District Real Estate pot ajuta clienții să găsească proprietăți care se potrivesc cu necesitățile și bugetul lor, precum și să identifice potențiali cumpărători sau chiriași pentru proprietățile deținute de aceștia.

    În plus, District Real Estate oferă și servicii de evaluare a proprietăților, astfel încât clienții să poată obține o evaluare precisă a valorii proprietăților lor. De asemenea, agenții imobiliari de la District Real Estate pot ajuta clienții să negocieze prețurile și să finalizeze tranzacțiile într-un mod eficient și profesionist.

Leave a Reply

© 2020-2024 Qatra-Qatra क़तरा-क़तरा All Rights Reserved -- Copyright notice by Blog Copyright